M I S T Ř I ! ! !

10.10.2010 22:09

Dočkali jsme se. Náš tým se snažil o naladění formy ke včerejšímu zápasu o Mistrovský titul v družstvech letošního roku v Dobré vodě u Českých Budějovic. Trénink neděle, úterý a čtvrtek se zjevně vyplatil a podpořil naši sebedůvěru na zápas. Start byl vynikající. Téměř neporazitelný Milan Mach začal zápas prohrou s Martinem Boháčkem 1:7, Míra Škorpík zvládl zápas s Petrem Honsou 3:1 a Jarek Frankl chytře porazil Martina Pařeza 1:0.

Po prvním kole bylo tedy luxusní vedení 3:0. Věděli jsme, že bude ještě zle. Výborným výkonem jsme odehráli další kola s drobnou ztrátou 1:1, 1:2 a 1:2, a tím jsme měli mírnou výhodu 6:5 po čtyřech kolech. Finále kompletní sezóny bylo nachystáno na jediné kolo. České Budějovice potřebovaly dorovnat jeden zápas a tuto pozici skvěle zvládl Milan Mach, který si ryhle připsal první výhru proti Dragonům na úkor Petra Vyorala. Zbývající čtyři stoly krutě bojovali s remízovým stavem a zdálo se , že je téměř dohráno. Asi 2 minuty do konce Míra Škorpík vstřelil gól Jirku Honsovi a všechny ostatní stoly během vteřiny z obrovského útoku stahovali mohutně hráče k obraně. Ta minutka stačila na další dvě branky Mirka Škorpíka a zlatí hoši to dokázali udržet. Neuvěřitelně silný tým jsme dokázali porazit 7 : 6 a dobýt tím nejvyšší příčku v soutěži družstev. Potom následoval mohutný řev a zasloužená radost z dosažného výkonu. Zážitek byl neuvěřitelný, ale zároveň vyčerpávající. Proto také povinná výhra proti týmu Dopravních staveb byla zpočátku nevalná, ale výsledek 14:3 je opět pro nás skvělí. Přáli bychom všem prožít takto krásný pocit.

MISTŘI 2010 - BHC DRAGONS BRNO : Škorpík Miroslav, Frankl Jaroslav, Boháček Martin, Nakládal Jiří, Vyoral Petr, Boháček Vít, Brzobohatý Roman.

Od Mirek Š.